Προφίλ

Η επιλογή του ονόματος "Άνεμος" δεν είναι τυχαία.

"Είμαστε ψηλά και φυσάει αρκετά κι όταν κάτω δεν κουνιέται φύλλο", ακόμα κι όταν έχει καύσωνα.

Οι χώροι μας (4 διαφορετικές αίθουσες) κομψοί και προσεγμένοι. Τα γήινα χρώματα και το ξύλο προσδίδουν ζεστασιά και ατμοσφαιρικότητα στο περιβάλλον. Σε κάθε γωνία διακρίνεται η φινέτσα και η καλαισθησία.

Στην άνετη αυλή, η οποία επεκτείνεται σε 3 επίπεδα, οι φοίνικες και η διακόσμηση σας ταξιδεύουν σε εξωτικούς τόπους .

Χτισμένο σε τοποθεσία με ειδυλλιακή θέα που κόβει την ανάσα, προσφέρεται για δείπνα μαγευτικά, παρεΐστικα, αλλά και τετ-α-τετ ρομαντικά.

Το εστιατόριο "Άνεμος" στην Πετρούπολη είναι ένα από τα ομορφότερα γευστικά στέκια της Δυτικής Αθήνας.

Στην πολυετή λειτουργία μας, από το 1998, μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους άνθρωποι από το χώρο του θεάματος και της πολιτική, αλλά και παρέες τόσο από όλες τις περιοχές της Αττικής.

Η ποιότητα των προϊόντων μας, η άριστη εξυπηρέτηση και η σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια και επιθυμία των πελατών μας, είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα για εμάς.

Τίποτα δεν μπαίνει στην κουζίνα μας αν δεν είναι φρέσκο. Τίποτα δεν είναι προκατασκευασμένο ή κατεψυγμένο. Ακόμα και η πατάτα καθαρίζεται και τηγανίζεται στο μαγαζί.

Οι γεύσεις μας, Ελληνικές. Οι πρώτες ύλες μας, επώνυμες και αναγνωρισμένες. Οι προμηθευτές μας, χρόνια οι ίδιοι. Δεν παραχωρούμε καμία έκπτωση στην ποιότητα και στην πραγματική απόλαυση του πελάτη μας.

Διάφορες σαλάτες, λαχταριστά ορεκτικά, κρεατικά και πιάτα της ώρας, διάφορα ζυμαρικά, αλλά και απρόβλεπτα πιάτα ημέρας "και χωρίς να μας ρωτήσετε, εμείς θα σας πούμε τι μαγείρεψε η μητέρα μας, η θεία μας, η κυρά-Γιωργία η Σμυρνιά, η γειτόνισσά μας που πολύ μας αγαπά"

Είμαστε ανοιχτά κάθε μέρα, από το μεσημέρι. Για κρατήσεις επικοινωνήστε έγκαιρα μαζί μας.

Φωτογραφικό άλμπουμ